Home   Swith to English language
 
 Njoftime    


Drejtorite Rajonale
   Foto Galeri
Angazhimi i Shoqërisë Civile

Angazhimi i Shoqërisë Civile

2 Photo(s)
09-06-2009

Inagurimi QKL

3 Photo(s)
2010

1 Vit QKL

3 Photo(s)
Ceremonia e dorezimit te certifikates ISO

Ceremonia e dorezimit te certifikates ISO

5 Photo(s)

Reklama e QKL në TV

Fushata për QKL në media, qeshor-korrik 2009
 
Reklama për QKL në radio

Fushata për QKL në media, qershor-korrik 2009
 FOTO GALERI

Kryeministri dhe Drejtori i QKL-se

Shiko me shume foto
 


FAQE TË NDËRLIDHURA Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve

 


ANKETË
Voto    Rezultatet