Home   Swith to English language
 
 Njoftime    


Drejtorite Rajonale
 


SPORTELET

Qendra Kombëtare e Licencimit ofron shërbim me një ndalesë, të shpejtë dhe transparent për licencimin e
biznesit tuaj përmes sporteleve të saj:


në Tiranë Rruga “Papa Gjon Pali II”, Nr. 3, Kati III

dhe pranë Qendrës Kombëtare të Regjistrimit në:


Durrës Bashkia

Lagjja 11, Rruga “Aleksandër Goga”, P. Borova

Durrës Dhoma e Tregtisë

Lagjia Nr.11, Rruga"Aleksander Goga", Pallati Borova,Kati II

Elbasan

Lagjja “Luigj Gurakuqi”, te Posta

Fier

Lagjja “Kastrioti”, Rruga “Brigada 11 Sulmuese”

Vlorë Bashkia

Lagjja “29 Nëntori”

Korçë

Lagjja 7, Blloku “Rinia”

Berat Bashkia

Lagjja “10 Korriku”

Gjirokastër Bashkia

Sheshi i Çerçizit

Shkodër Bashkia

Rruga “13 Dhjetori”

Peshkopi Bashkia

Rruga “Shehat Shehu”Denonco!

· Denonco korrupsionin.
· Denonco sjelljet që bien
   ndesh me etikën profesionale.
· Denonco shkeljet e ligjit në
   kuadër të procedurave të
   licencimit dhe lejimit.


Për informacion më të detajuar klikoni këtu.

MULTIMEDIA

Reklama e QKL në TV

Fushata për QKL në media, qeshor-korrik 2009
 
Reklama për QKL në radio

Fushata për QKL në media, qershor-korrik 2009
 FOTO GALERI

Çertifikimi ISO

Shiko me shume foto
 


FAQE TË NDËRLIDHURA Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve

 


ANKETË
Voto    Rezultatet